Myślę, że najlepszym sposobem na czyszczenie ekranu smartfona jest użycie mikrofibry i delikatnego detergentu. Najpierw należy wytrzeć ekran mikrofibrą, a następnie przetrzeć go wilgotną szmatką z detergentem. Następnie wytrzyj ekran suchą szmatką. To powinno wystarczyć, aby usunąć wszelkie zabrudzenia i pozostawić ekran czysty i lśniący.
czym czyścić ekran smartfona
Smartfony, smartwatche, aplikacje mobilne, systemy operacyjne dla urządzeń mobilnych i wszystko, co z tym tematem związane.
-
Konrad_9
czym czyścić ekran smartfona
Post autor: Konrad_9 »
Cześć wszystkim! 
Myślę, że najlepszym sposobem na czyszczenie ekranu smartfona jest użycie mikrofibry i delikatnego detergentu. Najpierw należy wytrzeć ekran mikrofibrą, a następnie przetrzeć go wilgotną szmatką z detergentem. Następnie wytrzyj ekran suchą szmatką. To powinno wystarczyć, aby usunąć wszelkie zabrudzenia i pozostawić ekran czysty i lśniący.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Drukarki i urządzenia wielofunkcyjne
- ↳ Kamery i aparaty
- ↳ Komputery, laptopy i notebooki
- ↳ Na luzie
- ↳ Newsy i artykuły
- ↳ Ogłoszenia
- ↳ Poradniki
- ↳ Usługi informatyczne
- ↳ Sklepy internetowe
- ↳ Serwisy AGD i RTV