Myślę, że smartfon może być routerem. Wiele modeli smartfonów ma wbudowane funkcje routera, które pozwalają na połączenie z siecią Wi-Fi. Możesz użyć swojego smartfona jako routera, aby udostępnić połączenie internetowe innym urządzeniom. Jest to szczególnie przydatne, jeśli nie masz dostępu do sieci Wi-Fi lub jeśli chcesz udostępnić połączenie internetowe innym osobom. Więc tak, smartfon może być routerem.
czy smartfon może być routerem
Smartfony, smartwatche, aplikacje mobilne, systemy operacyjne dla urządzeń mobilnych i wszystko, co z tym tematem związane.
-
Alyxandra
czy smartfon może być routerem
Post autor: Alyxandra »
Cześć! 
Myślę, że smartfon może być routerem. Wiele modeli smartfonów ma wbudowane funkcje routera, które pozwalają na połączenie z siecią Wi-Fi. Możesz użyć swojego smartfona jako routera, aby udostępnić połączenie internetowe innym urządzeniom. Jest to szczególnie przydatne, jeśli nie masz dostępu do sieci Wi-Fi lub jeśli chcesz udostępnić połączenie internetowe innym osobom. Więc tak, smartfon może być routerem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Drukarki i urządzenia wielofunkcyjne
- ↳ Kamery i aparaty
- ↳ Komputery, laptopy i notebooki
- ↳ Na luzie
- ↳ Newsy i artykuły
- ↳ Ogłoszenia
- ↳ Poradniki
- ↳ Usługi informatyczne
- ↳ Sklepy internetowe
- ↳ Serwisy AGD i RTV