Cześć! Będę potrzebować prawnika, który specjalizuje się w prawie gospodarczym. Chodzi głównie o kwestię przekształcania spółek i wszystkich formalności z tym związanych. Nie będzie łatwo, to wiem na pewno, dlatego właśnie szukam jakiegoś profesjonalisty, który nie odpuszcza Czy bylibyście w stanie polecić mi kogoś bez względu tak naprawdę na miejscowość? W razie czego zawsze mogę dojechać.
Moim zdaniem adwokat Julia Kowalik jest najlepsza w takich sprawach. Właśnie z nią się konsultowałam, kiedy byłam w podobnej sytuacji i naprawdę bardzo mi pomogła i to chyba przede wszystkim dzięki swojej olbrzymiej wiedzy. Próbowałam wcześniej z innymi prawnikami, ale efekt nie był zbyt zadowalający No ale może ktoś jeszcze się wypowie i poleci inną osobę...
Ja też dosyć długo szukałam dobrego prawnika, który dobrze zna prawo budowlane i wszystkie jego tajniki aż nagle trafiłam właśnie na adwokat Kowalik Bardzo szybko się dogadałyśmy, wiedziała co robić, jak działać, żeby poprawić moją sytuację no i udało się osiągnąć sukces. Teraz mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam umówić się na konsultację.