Zastanawiam się, jakie trendy wnętrzarskie będą dominować w 2024 roku. Czy ktoś ma już jakieś przewidywania lub informacje na ten temat? Szczególnie interesuje mnie, czy będą kontynuowane obecnie popularne style, czy może pojawią się jakieś nowe, innowacyjne rozwiązania. Jakie kolory, materiały i aranżacje wnętrz będą na topie?
Znalazłem coś w internecie - https://domwpraktyce.pl/larwy-moli-na-suficie/ - co sądzisz?
Jakie trendy wnętrzarskie będą dominować w 2024 roku?
Sekcja porad i wskazówek dla wszystkich, którzy lubią majsterkować i chcą samodzielnie naprawić swój sprzęt lub pragną nauczyć się, jak bezbłędnie z niego korzystać.
Re: Jakie trendy wnętrzarskie będą dominować w 2024 roku?
Post autor: lubięTwojewłosy »
Niejeden raz zastanawiałam się nad tym, co zrobić i jak podejść do tematu renowacji mebli, a teraz dochodzą mi okna i drzwi. Moja babcia ma stary dom i nie chce niczego nowoczesnego, a ja ją rozumiem. Stąd zastanawiam się, jak powinno wyglądać szlifowanie okna i drzwi drewnianych.
Post autor: hala02 »
Mam nadzieję, że znajdę tu sympatyków rozwiązania takiego jak drewniane podłogi i będziemy mogli sobie o tym więcej porozmawiać. Tak między Bogiem, a prawdą muszę powiedzieć, że hajnówka parkiety to mój numer 1 aktualnie. Raczej nie zmienię zdania, ponieważ są piękne i wygodne. Tylko jak dbać o taki parkiet ?
Post autor: Ery34 »
Ktoś wspominał coś o szlifowaniu. Do tego potrzebna odpowiednich materiałów ściernych. Sama praca nie jest trudna, ale bez osprzętu się nie obędzie, np. tarcz. Tu macie sklep, gdzie je kupicie w dobrej cenie https://raptorstore.pl.
Post autor: młodapannica44 »
Jak już myślicie o inwestowaniu w dom, to ja chętnie Wam powiem, że rekuperacja decentralna może Wam się bardzo dobrze sprawdzić. Będziecie mieli metodę na to, żeby na przykład sprawić sobie łatwiejszy i swobodniejszy przepływ świeżego powietrza. Moim zdaniem to jest w pełni wystarczające.