Polecam agencję nieruchomości Kenig

Opinie na temat różnych firm z wielu branż. Opowiadamy o swoich doświadczeniach, polecamy albo odradzamy.
Julia

Polecam agencję nieruchomości Kenig

Post autor: Julia »

Hej,
Jeśli ktoś z Was jest na etapie szukania zaufanej agencji nieruchomości, mogę z całego serca polecić agencję Kenig. Sama niedawno korzystałam z ich usług przy sprzedaży mieszkania i jestem bardzo zadowolona.
Agenci z Kenig (agenci nieruchomości bielsko-biała) są niesamowicie profesjonalni i zaangażowani - od przygotowania oferty, przez świetne zdjęcia, aż po dopilnowanie formalności. Dzięki ich doświadczeniu sprzedaż mojego mieszkania przebiegła szybko i bezproblemowo.
lola88

Re: Polecam agencję nieruchomości Kenig

Post autor: lola88 »

Jak chodzi o mnie, to też się rozglądam za nieruchomościami, ponieważ chcę coś zakupić dla siebie... W sumie to już mam na oku mieszkanie na sprzedaż mrągowo u firmy Pratum Apartamenty. Ich inwestycje mają w sobie wszystko to co szukam - dobra lokalizacja, świetne mieszkania.
elaboratka

Re: Polecam agencję nieruchomości Kenig

Post autor: elaboratka »

Moja nieruchomość podobno posiada jakąś zaległość podatkową, jeszcze za czasów mojego dziadka. Coś mi się nie zgadza, dlatego chcę prześledzić proces jej posiadania, oraz to, jakie opłaty skarbowe były udostępniane. I tu radca prawny nieruchomości Warszawa może mi pomóc? Czy gdzieś indziej powinnam szukać?
ODPOWIEDZ