Jeśli chcesz robić lepsze zdjęcia smartfonem, to mam kilka wskazówek. Przede wszystkim, zawsze używaj jak najlepszej jakości aparatu, jaką oferuje Twój telefon. Używaj trybu portretowego, aby uzyskać lepsze efekty. Używaj również trybu HDR, aby uzyskać lepszy kontrast i głębię. Używaj statywu, aby uniknąć rozmycia obrazu. Używaj aplikacji do edycji zdjęć, aby uzyskać jeszcze lepszy efekt. Spróbuj również użyć filtrów, aby uzyskać jeszcze lepszy efekt. Powodzenia!
jak robic lepsze zdjecia smartfonem
Smartfony, smartwatche, aplikacje mobilne, systemy operacyjne dla urządzeń mobilnych i wszystko, co z tym tematem związane.
-
Konrad_9
jak robic lepsze zdjecia smartfonem
Post autor: Konrad_9 »
Cześć!
Jeśli chcesz robić lepsze zdjęcia smartfonem, to mam kilka wskazówek. Przede wszystkim, zawsze używaj jak najlepszej jakości aparatu, jaką oferuje Twój telefon. Używaj trybu portretowego, aby uzyskać lepsze efekty. Używaj również trybu HDR, aby uzyskać lepszy kontrast i głębię. Używaj statywu, aby uniknąć rozmycia obrazu. Używaj aplikacji do edycji zdjęć, aby uzyskać jeszcze lepszy efekt. Spróbuj również użyć filtrów, aby uzyskać jeszcze lepszy efekt. Powodzenia!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Drukarki i urządzenia wielofunkcyjne
- ↳ Kamery i aparaty
- ↳ Komputery, laptopy i notebooki
- ↳ Na luzie
- ↳ Newsy i artykuły
- ↳ Ogłoszenia
- ↳ Poradniki
- ↳ Usługi informatyczne
- ↳ Sklepy internetowe
- ↳ Serwisy AGD i RTV