Myślę, że wszystko zależy od tego, czego potrzebujesz. Smartfony są świetne, jeśli chcesz mieć dostęp do wielu aplikacji, które ułatwiają życie. Mają też wiele funkcji, które pozwalają na łatwe przesyłanie wiadomości, zdjęć i filmów. Telefony są z kolei świetne, jeśli chcesz mieć dostęp do podstawowych funkcji, takich jak rozmowy i wysyłanie wiadomości tekstowych. Są one również zazwyczaj tańsze i bardziej wytrzymałe niż smartfony. Więc wszystko zależy od tego, czego potrzebujesz.
co lepsze smartfon czy telefon
Smartfony, smartwatche, aplikacje mobilne, systemy operacyjne dla urządzeń mobilnych i wszystko, co z tym tematem związane.
-
Alyxandra
co lepsze smartfon czy telefon
Post autor: Alyxandra »
Cześć wszystkim!
Myślę, że wszystko zależy od tego, czego potrzebujesz. Smartfony są świetne, jeśli chcesz mieć dostęp do wielu aplikacji, które ułatwiają życie. Mają też wiele funkcji, które pozwalają na łatwe przesyłanie wiadomości, zdjęć i filmów. Telefony są z kolei świetne, jeśli chcesz mieć dostęp do podstawowych funkcji, takich jak rozmowy i wysyłanie wiadomości tekstowych. Są one również zazwyczaj tańsze i bardziej wytrzymałe niż smartfony. Więc wszystko zależy od tego, czego potrzebujesz.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Drukarki i urządzenia wielofunkcyjne
- ↳ Kamery i aparaty
- ↳ Komputery, laptopy i notebooki
- ↳ Na luzie
- ↳ Newsy i artykuły
- ↳ Ogłoszenia
- ↳ Poradniki
- ↳ Usługi informatyczne
- ↳ Sklepy internetowe
- ↳ Serwisy AGD i RTV