zarządca nieruchomości
Tutaj poruszamy tematy związane ze swoimi zainteresowaniami, pasjami itp. Mile widziana codzienna dawka śmiechu
zarządca nieruchomości
Post autor: Gość »
Zastanawiam się nad znalezieniem zarządcy nieruchomości, który pomoże mi nie tylko w zarządzaniu wspólnotą mieszkaniową, ale również będzie odpowiedzialny za bieżące naprawy, administrację i rozliczenia. Wolałbym kogoś, kto ma doświadczenie i jest godny zaufania. Ktoś może polecić profesjonalistę?
Re: zarządca nieruchomości
Post autor: iryna »
Jeśli szukasz kogoś do kompleksowego zarządzania, to słyszałam dobre rzeczy o Per Modum https://www.per-modum.pl/kontakt.htm . Zajmują się całą papierologią, obsługą techniczną i kontaktami z najemcami, a dodatkowo analizują koszty, żeby właściciel mógł na tym jak najwięcej zyskać. Znajomy korzystał z ich usług przy zarządzaniu kamienicą i był zadowolony – mówił, że są naprawdę profesjonalni i ogarniają wszystko od A do Z.
Re: zarządca nieruchomości
Post autor: samantanowa »
Nie dalej jak za 3 miesiące, chcę kupić swoje własne mieszkanie. Udało się dostać kredyt, a jednocześnie poradzić sobie z własnymi obciążeniami. Dlatego też sprawdzam teraz, jaki powinien być plan mieszkania dwupokojowego , żebym powiedziała, że mi się dobrze mieszka. Jakieś pomysły?